Hem » Facebook » Ännu fler släktingar på Facebook

Ännu fler släktingar på Facebook

Jag startade ju en grupp på Facebook för några veckor sedan för ättlingar till min mormors far. Skrev om det i ett inlägg för ett tag sedan.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Karl Johan och Carolinas familj

Nyligen, för en vecka sedan startade jag ytterligare en liknande grupp, denna gång för ättlingar till min farmors far Karl Johan Blom och hans hustru Carolina Olivia Fridman Blom. Dom hade ju 11 barn, vilket jag också skrivit om i ett tidigare inlägg här på bloggen, så jag tänker att det måste finnas ganska många ättlingar till dom.

Jag har ju inte så stor koll på farmors syskons barn, barnbarn m.m. ännu men hoppas att den här gruppen växer och vi som är med i den upptäcker fler och fler släktingar via den. I skrivande stund är det 11 medlemmar, av dessa 4 som jag inte känt till tidigare och 7 är mina syskon med barn och barnbarn.

Om någon som läser detta inlägg är ättling till Karl Johan och Carolina eller vet någon som är, är du välkommen att söka till gruppen. Se länken nedan.

”Ättlingar till Karl Johan Blom och Carolina”

Annonser

En tanke på “Ännu fler släktingar på Facebook

  1. Hej
    Fått en diger lunta släktforskning av min kusin och där dyker till slut Piette, Jean upp som anfader, han ska vara min ff ff ff ff ff far.
    Med vänlig hälsning Karin Larsson, Eskilstuna

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s