Hem » "Nutid" » Åter till ”Nutid”!

Åter till ”Nutid”!

Nu tar jag ett stort kliv framåt till nutid. Ja eller nutid kanske det inte är men i vart fall 1960-70 talen. Har i mina fotoalbum haft några skolfoton som vi fick när jag gick i skolan i Västerås. Hittade dom igen när jag i förra veckan satt och bläddrade i albumet. Det är ju riktigt kul att se hur man såg ut på 60- och 70-talen. Kommer också ihåg många av mina skolkamrater, fast några namn har jag inte något minne av alls. Skulle vara kul att se hur många av dom ser ut nu och vad dom sysslar med. Det är ju runt 50 år sedan man träffade dom senast. Satt och sökte några namn på Facebook här om dagen. Prövade bara dom lite ovanligare namnen, dom vanliga Eriksson, Persson, Svensson och liknande finns det ju så många av så där får man väl ingen träff. Hittade faktiskt några men det var ett ytterst fåtal som jag kunde se var just den personen. Sökte fler namn på Eniro och där hittade jag fler och såg att en hel del tydligen bor kvar i Västerås. Sökte ju inte alla namn men av dom jag hittade bodde nog hälften kvar i eller utanför Västerås. Resten var utflyttade i många olika delar av landet.

Nu tänkte jag att varför inte dela med mig av dessa foton. Kanske någon som läser detta känner igen sig eller känner till någon som är med på bilderna. Om så är fallet skulle det vara kul om du hörde av dig till mig. Vet att detta är ett skott ut i luften men varför inte.

Du som inte är med eller känner någon kanske tycker det är kul ändå att se dessa, i mitt tycke, rätt roliga dokument från min barndom och ungdom. Så håll till godo om du vill.

Är det så att du känner igen nån så klicka på ”OM MIG OCH BLOGGEN” överst på sidan så finns där ett kontaktformulär.

Annonser

En tanke på “Åter till ”Nutid”!

  1. Ping: Åter till ”Nutid”! - Slekt1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s